Det viste sig at være en luksuslejlighed – Rom

Min mor og jeg skulle bare finde noget billig overnatning centralt i Rom til en forlænget weekend. På hotels.com dukkede nogle billeder op med en dejlig tagterrasse og en pris til 1295 kr pr nat, og jeg slog til uden at undersøge nærmere.

Fast besluttet på ikke at lade os snyde af taxachaufføren fra Fiomicino lufthavn, aftalte vi en pris på 60 Euro på forhånd. Det var virkelig tumpet, for på siden af alle taxaer står der højt og tydeligt, at den fastlagte pris fra Fiomicino til Rom centrum er 48 Euro. Ja ja, man skal ikke lade sig gribe af panik og tumult i lufthavnen.

Badekåber, tøfler, og chokolade lå sirligt indbydende klar

Mr Lucky stod klar med stort velkomstsmil i indgangsdøren til Babuino 79 og vidste allerede, hvem vi var. Han spurgte deltagende til, hvad vi havde betalt for taxaen. ‘Oooohh no, that is too much. When you go back, I will arrange a taxi for you”.

Mr Lucky kan mere end være consierge. Denne bil kørte os endnu billigere til lufthavnen.

Han fulgte med os stolt op til værelset, som viste sig at være en stor totalt nyistandsat lækker lejlighed med en flot stue, køkken, stor entré, soveværelse og badeværelse i skaktern. I køleskabet stod der hvidvin og to flasker Pellegrino. Det er gratis og I må drikke lige så meget, I vil og få mere, sagde Mr Lucky. Stuens vinduer var mod Via del Babuino og soveværelsets mod den lille rolige kunstnergade Via Margutta. Perfekt beliggenhed max 200 meter fra den Spanske Trappe.

Tagterrassen hørte desværre til en af de andre lejligheder i ejendommen, så den kunne vi ikke benytte, men den skal vi helt sikkert leje en dag hele familien skal til Rom.

Og så lige en anbefaling på en restaurant, der ikke er en turistmagnet. Den er vildt hyggelig og fyldt med vinreoler hele vejen rundt. Super god mad, prøv fx Tonnarelli Cacio e Pepe, en simpel pastaret, der smager fremragende. God idé at bestille bord. La Buca di Ripetta hedder restauranten, og den ligger i gåafstand fra hotellet.

Anbefaling på hotel nær Peterskirken og Rome Open i tennis kommer snart…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: