Idyllisk overnatnings-mulighed i Schweiz

Murtensee

Middelalder borgmuren
Brigit og Markus Merz’ airbnb

Byen Murten og søen Murtensee i Schweiz ligger i perfekt køreafstand fra Danmark, hvis man fx skal længere sydpå og har brug for et hvil undervejs. Murten er en gammel middelalderby smukt placeret ved Murtensøen, hvor man kan bade i dejligt klart vand om sommeren, og eventuelt tage en lur i græsset, før man kører videre.

Vi faldt over de perfekte airbnb værter, som jeg gerne vil reklamere for her. Det er et lidt hippieagtigt par, som er virkelig gæstfrie. Vi endte fx aftenen med at drikke hjemmelavet kvædesnaps, og hvad de ellers bød på i haven med udsigt over søen. De kan kontaktes her: http://www.shethof.ch

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: