Inspiration til fede steder i verden

Som barn havde jeg for det meste en stabel på 15-20 biblioteksbøger liggende ved siden af min seng. Jeg læste romaner fra og om hele verden og havde en vild længsel efter at se det hele. Dengang var familiens vildeste rejse en tur til Leros, som mine bedsteforældre forærede deres børn og børnebørn i julegave.

Da familiens rejser begrænsede sig til en årlig sommerferie til en hytte i Norge eller Sverige og en skiferie til Østrig, fik jeg et flip som 17 årig og købte en rygsæk, nogle rejsechecks og et interrailkort. Frihed og eventyr!

Mine forældre tilbød at betale mit interrailkort, hvis jeg ikke rejste alene. Men ingen af dem, jeg kendte, havde samme udlængsel, eller også var min frigørelsestrang så påtrængende, at jeg bare MÅTTE afsted alene og selv bestemme alt.

Det var så stor en succes, bortset fra den der “hellige kilde” jeg drak af i Marokko, som fik mig til at tabe 5 kg, at jeg tog alene afsted igen sommeren efter.

Da studenterhuen var i hus lokkede verden stadig, og jeg blev vindrueplukker i Chablis. Da alle druer var høstet, drog jeg til Paris og fik et midlertidigt job som au-pair. Aftalen var, at jeg kun skulle arbejde de næste fem weekender, for jeg havde allerede skrevet kontrakt på det næste job, som tjener på et hotel i Schweiz.

Senere fik jeg mulighed for at bo et år i Brasilien, og selvfølgelig blev min uddannelse på Københavns Universitet som Kulturgeograf. Min rejselyst har på ingen måde aftaget, nærmest tvært imod. Her på min side vil jeg fortælle om nogle af de oplevelser, jeg har haft og steder, der er værd at besøge.

Kronologien kan man nok ikke regne med, men håber at kunne give gode oplevelser til jer / Annette Rung dos Santos

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: